Chockerande.

första kontakten på två veckor haha..
frida

Dance like it's the last night of your life.



Easy Basket Cup!

Slaggade ju hos Alice inatt, och eftersom den tröga jäveln har haft sönder sin data kunde jag inte uppdatera. Idag hade vi cup med småtjejerna, riktigt grymma måste jag säga att dom var!

DERBY

Myser till en film nu och ska försöka få bra sömn inatt! Imorrn kör vi.
EB95-EB96 - Bollhuset - 12:00.

Play that track.


Vem vinner? Jag kan inte bestämma mig. Även fast Jay har bättre sång röst har Minnah mer utstrålning. Om cirkus 10 minuter avgörs det. Båda förtjänar det!

Vad saru? Va? Kloink!

Som Stina skrev innan hon åkte så kommer jag att bli ensam bloggare ett tag eftersom hon kommer ligga och steka i Thailand en månad. Finns inte riktigt ord för avundsjukan då jag är fast i kalla Sverige, men jag kan ju åka pulka iaf! Ska försöka ta i bloggen nu eftersom allt plugg är klart och inlämnat förutom ett 9-frågors kemiprov. Ligger under täcket nu och taggar med lite skummtomtar till Derby matchen imorrn! frida

kommer sakna dig vännen!



Nervös? Nej, absolut inte.


Ligger och kollar på Eclipse och taggar inför imorrn, Thailand! Har varit så mycket problem med den här resan så kan knappt tro att vi faktiskt ska åka. Ska försöka få frida att blogga lite när jag är borta så ni får lite uppdatering iaf.

stina

Really wanna rock with you

Nu drar jag och Stina ut i kylan i längtan efter pommesfrites-tallrik. Ikväll kör vi på harry potter igen!
Och ja, Stina sparkade mig i ansiktet precis innan jag tog kortet..
frida

RSS 2.0