Dag 5 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Fortfarande efter, i know!
Om jag skulle vinna 1 miljon är det första jag skulle göra att inskaffa mig en Iphone.. Ja det skulle jag fan! Sen skulle jag hyra några att bygga en walk-in-closet med flashlights! Jag skulle skaffa hembiträde så att jag bara kan ringa i min lilla ringring klocka om jag blir hungrig. Kläder,kläder,kläder, utomlands, skor, skor, skor och sen ska jag ställa undan en ljusblå bubbla tills jag får körkort hih! Känns som att miljonen tar slut närsomhelst..
'

Trying to find air to breathe again.

Har spenderat den största delen av dagen på Tuna Park med pappa och Joacim, fick med mig en tröja hem från Jc. Resten av dagen har jag vrål pluggat matte till provet som är imorrn men jag förstår ingenting, hoppas på ett G iaf.


stina

Dag 7 - Min bästavän

Jag har ingen direkt bästavän på det sättet, men jag har dom jag umgås lite mer med än alla andra och dom som jag pratar med när det kommer något problem.





stina

Dag 8 - Mitt dröm bröllop

Eftersom jag knappt har några bilder här hos pappa så tar jag dag 7 när jag kommer till mamma ist.
Jag har alltid drömt om det där stora bröllopet på en klippa mot havet i solnedgången med stor klänning och massvis av gäster, det är ju trots allt en av dom viktigaste dagarna i mitt liv, om jag nu gifter mig.

stina

I'm back!

Jaa, har inte riktigt haft tid eller ork till att blogga den här veckan, lov är till för att spenderas med vänner och inte med datorn! Idag vaknade jag upp hos Frida halv 10 (?!) och vid halv 11 tog vi bussen till stan där jag mötte upp Linda för en snabb fika och en liten runda på stan. Fick med mig en t-shirt från HM, får inte köpa något mer nu, verkligen inte..

En liten snabbis bild där man ser lite av t-shirten, om man ens kan kalla det en t-shirt? Nej, jag vet inte riktigt..

stina

Dag 6 - En dålig vana som jag önskar att jag inte hade

Det är helt klart att jag biter på naglarna, riktigt vidrigt rent ut sagt! Naglarna blir fula och sen ser det ju inte speciellt fresh ut heller..


stina

Picture, perfekt, beautiful

Moa tvingade med mig till Tuna Park idag, lockade mig med sina rabatt lappar man fick med i tidningen. Och självklart ska jag hitta nödvändiga (eller onödiga?) saker att köpa, jag tror nästan att det va nödvändigt med ett par shorts och ett kort pösigt linne tills i sommar. Jaja, gick inte på så mycket ändå. Nu sitter vi i soffan och moffar popcorn till Moas nya favorit serie, Big Brother!



stina

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Jag har inga drömmar eller önskningar inför min framtid. Jag har ingen välplanerad och detaljerad mindmap över mitt liv, jag tar dagarna som de kommer. Men mitt mål är att göra en skilllnad. Hur, när och var vet jag inte. Men jag vill inte vara en i mängden inne på ett kontor och som inte står för det den tror på, jag vill kunna hjälpa till. På något sätt kommer jag att göra en skillnad i världen, det är mitt mål. frida

Gulliver's Resor@Hällby

Blev en biokväll med världens bästa Hällby-peeps. Filmen var faktiskt riktigt rolig, annorlunda! (ja, bilden är gammal)
Nu ska jag lägga mig i sängen med världens största marabou och kolla på något, antagligen One Tree Hill.. Imorrn blir det upp tidigt för att coacha småbarn i basketcup. godnatt .frida

Dag 3 - Min favoritårstid och varför

Jag är fett efter, men orkar inte bry mig hehe..
Min favoritårstid står mellan vintern och sommaren där självklart sommaren kommer att vinna i längden. Jag älskar att åka pulka, kolla på film under en filt i kylan och åka skidor. Men sommaren vinner överlägset med sena sommarkvällar, stranden och allt som sommaren hör till.
frida

I'm on the right track baby


"Life is too short too give up, so fight, fight for what's yours"

stina

Bilder från tåget till Stockholm









stina

Behövligt

Började dagen klockan halv 10 med en no lektion, onödig som vanligt eftersom vi knappt gör något. Sen musik, spelade upp på piano och fick mvg, slarvade lite men det gick ändå så är väl ändå hyfsat nöjd. Efter det slutade vi, haha, rätt onödig dag om jag får säga det. Efter skolan åkte jag ner en snabbis till stan och inhandlade lite nödvändiga saker, som ett svart linne, svarta jeans och hårfärg. Ska äntligen färga håret, om jag har längtat!




stina

Dag 5 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jag skulle bjuda mina närmsta vänner på en resa till Thailand i tre veckor och sen åka till New York på vägen hem och stanna där i ca en vecka, shopping! Lätt. Skulle nog vilja resa till Galapagosöarna också.


stina


Love you always - Thailand 2010/11 Part #4







Sista delen av Thailands bilderna men självklart kommer det komma in några då och då.

stina

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål i livet är att framför allt vara lycklig och ha en stadig inkomst. Men mest av allt vill jag redan nu på gymnasiet börja utbilda mig till en marinbiolog för att sedan plugga vidare mot målet i Norge, när det är klart vill jag flytta till USA för bättre jobb möjligheter. Jag planerar inte på att starta familj förns jag har kommit till rätta med jobbet, men när jag skaffar familj vill jag inte ha egna barn, nej jag vill adoptera. Och ja, det var väl allt, i litet perspektiv.

Bilden är lånad från Google.

stina

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

Det gamla hällbygänget + Alice. Även då jag fått så otroligt många värdefulla och awesome vänner så kommer alltid hjärtat ligga lite extra varmt hos det här gänget. Minnerna är för många att räkna upp. Allt från att tränga in sig tre stycken i en badring och hoppa från bryggan, sätta sig hos några främlingar bara för att värma sig vid deras eld, till att blanda drinkar med allt som man möjligen kan hitta i ett kylskåp. Jag älskar dem med varje muskel i min kropp. Därför kunde jag inte bara välja en person, jag vill träffa de alla!
frida

Dag 3 - Min favorit årstid och varför

Min favorit årstid är som många andras sommaren, helt klart! Tycker inte om kylan och snön, fast ändå har ju alla årstider sin lilla cham eller vad man ska säga, men sommaren är så himla härlig. Att bara kunna ligga och steka hela dagarna med kompisarna, perfekt!


stina

Love you always - Thailand 2010/11 Part #3

























stina

Beat inside me




stina

Dag 1 - En bild på mig själv och 10 sanningar om mig.

Hm, har inte haft tid att sitta vid datan överhuvudtaget så jag missade Stinas upptaderingar hehe. Men eftersom jag är så sämst på att blogga hänger jag på den här listan!
1. Jag har haft 39.4 graders feber hela dagen och min normala temp ligger på 36, jag har inte varit hemma på hela dagen heller.
2. Jag bryr mig FÖR mycket om vad andra tycker (inklusive mina bästa vänner), därför tog det mig ungefär 15 min att välja vilken bild jag skulle ta där uppe.
3. Jag har två snea lillfingrar.
4. Att vara nära mig under pms är inte det roligaste, jag har humörsvägningar som in i helvete.
5. Jag vill ha större ögon och mindre mage.
6. Jag köpte saker för över 3000 på Ullared i våras. Idag använder jag inte ett skit av det och minst tre tröjor har kvar prislappen.
7. Jag är sné på hela högra sidan i ryggen.
8. Jag har aldrig varit kär.
9. Mina persiener i rummet är ALDRIG uppdragna eftersom jag hatar när det är ljust i ett rum. Dampar sönder på mamma när hon försöker dra upp dom.
10. Den här jävla listan tog mig 40 min att göra då jag råkade radera allt jag skrivit ett antal gånger...
Haha fan va random jag är! Frida

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Är lätt Irma Borg! Saknar henne som tusan, hur långt borta vi än är från varann hittar vi alltid tillbaka. Hon måste va en av dom jag har känt längst och är enormt glad för det.


stina

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Gick upp rätt hyfsat tidigt idag faktiskt, kan bero på att jag fick lov att titta till min söta lillebror i halvtimme. Förstörde dagens planer rätt mycket, som var sova, städa och plugga. Alltså återstår bara dom två sista alternativen, ska nog ta och börja med städningen nu, rummet ser ut som, tja, jag vet inte vad!

stina

Dag ett - En bild på mig själv och 10 sanningar om mig



1. Just nu har jag otroligt ont i halsen efter att ha varit sjuk hela veckan.
2. Jag har väldigt lätt för att börja gråta.
3. Jag älskar min bror över allt annat.
4. Jag jämför alltid mig själv med alla andra.
5. Jag har väldigt dåligt självförtroende.
6. Folk säger att jag är dryg fast jag inte säger något speciellt, och det stör mig, riktigt mycket.
7. Jag är blyg för nya människor och vet inte riktigt vad jag ska säga.
8. Jag är klar med gymnasievalet, riktigt skönt!
9. Jag valde en skola i Lysekil som första handsval och jag bor i Eskilstuna.
10. Jag kommer börja gråta om jag inte kommer in - se punkt nr 2.

stina

Gör som alla andra..

.. med en dag för dag lista!
Ja, känner att bloggen börjar dö mer och mer för varje dag som går, får nästan lite ångest. Så vi får se hur det går den här gången och om Frida också hoppar på.

Dag 1 - En bild på mig och 10 sanningar om mig själv
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu
Dag 3 - Min favorit årstid och varför
Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 5 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
Dag 6 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 7 - Bild på mig och min bästa vän
Dag 8 - Mitt drömbröllop
Dag 9 - Innehållet i min väska
Dag 10 - Min favoritfilm
Dag 11 - Mina största fobier
Dag 12 - Fem bilder med minnen från 2010
Dag 13 - min topp 7 lista över vad jag inte får missa här i livet.
Dag 14 - Tre saker jag inte klarar mig utan

stina

Love you always - Thailand 2010/11 Part #2







stina

RSS 2.0