Shake it until you make it!



Sitter i skolan, en liten paus från allt plugg... uppdateringen är great, i know! frida



Plugg, plugg, plugg & ännu mer plugg

Ja, så ser mina dagar ut. Har jätte mycket i skolan som måste bli gjort innan Thailand, det är riktigt stressigt. Så jag antar att uppdateringen kommer fortsätta vara dålig, i alla fall för min del. Idag har jag mått piss, den där urinvägsinfektionen som envisar sig att komma tillbaka hela tiden..

sommar på västkusten, rena himmelriket!

stina


People are what matters






You are my people and people keep you going. People are better than no people.

stina

Hope


' Hoppas på en förändring

stina

Stilettos and broken bottles

En par nya vinterkängor/boots! Sitter riktigt bra förutom lite kläm på stortån, men vad fixar inte en par sulor! Nu mysimyser jag med en mina kära vänner Ben & Jerry, sätter på en film och sedan somna skapligt. Taggar ändå inför imorrn då jag åker till Gotland med laget! frida

The big is just an illusion for the small ones.

New York City. frida

Sjuk och sliten...

Ja, under natten har jag fått en förkylning som dödar min hals. Tänkte vara hemma idag och ta det lugnt men, det är ju Harry Potter som gäller ikväll! Alltså kan jag inte vara hemma, och det är rätt dåligt.. Nej nu måste jag gå ner till bussen, tänkte bara ge er en lite update, ha det bra!
stina

Kinda' hard when you're not around

Nyligen hemma från tuna park med mami.
- Nya skor
- Kofta
- Nagellack
- Foundation
- 2 linnen
.. var det som köptes in idag. Har inte riktigt orken för att ta kort på det, utan måste nu ta tag i lite matte. puss
frida

Refuse to be forgotten

Varför är jag vaken när jag börjar 20 i 10?
Igår va vi och kollade på någon gymnasiesak i Munktell, men det var alldeles för varmt så jag och Linda drog ner på stan istället. Fick med mig en högmidjad kjol, en t-shirt och en byxdress. Va tvungen att handla lite till Thailand..
stina

AJ....

Gör otroligt ont det där, kan knappt förstå hur det kan göra så ont i ett litet finger? Och ja, jag lyckades klämma fingret i dörren.
Mycket plugg, lite blogg. Tar plugget före datan och därför får bloggen lida, ni får helt enkelt stå ut ett tag till.
stina

Rut m.fl.

Hej, jag är typ kär, hejdå.
stina

Plugg dag...

Idag ska jag verkligen plugga och komma ifatt med matten, ligger så otroligt mycket efter.. Efter det ska jag försöka gå ut och gå en sväng, väl behövligt kan man ju säga!


stina

Inspiration




stina

Sepia.


In this time of fear
When prayers so often proves in vain
Hope seems like the summer birds
Too swiftly flown away

Greys time!


Ska gå och mysa undet täcket med några Greys Anatomy avsnitt, har sett dom 1000 gånger och tröttnar aldrig.. Så ni får ha det toppen tills imorrn så hörs vi då!

stina

The ugly truth..?



stina

trött & sliten!

Jag och Stinis sitter i soffan i min källare nu och pustar ut med ett glas fanta. Bilderna i kvalitén blev asbra, men tror ändå att vi blev riktigt fula haha! Vi får se! Hon drar sig nog hemåt snart och då ska jag lägga mig i sängen med datorn i knät, äta glass och kolla film då jag är så jävla trött efter matchen imorse!
frida

H&M's budget skor


Är dom inte så otroligt snygga? Älskar dom svarta med en rosett på och dom bruna, ge mig pengar! Dom bruna skulle verkligen kunna få ersätta mina fejk uggs nu i vinter!

stina


Godmorgon!

Vaknade för cirkus 2 timmar sen och har hunnit gjort en reflexskärm till senare idag! Första gången jag använder en sån, så vi får väl se hur det går med den saken. Så går det när man inte riktigt orkar slösa pengar på en riktig, får nog önska mig en i julklapp..

Jag tänkte ta ett bad med massa tända ljus i morse och bara koppla av, men jag vågar inte riktigt chansa. Man får ju så lätt urinvägsinfektion av det och vill verkligen inte ha det i Thailand. Oj, Thailand, kan knappt fatta att det bara är en månad kvar. Men ja, tiden går fort mina vänner!


stina

Weekday



Snälla Eskilstuna, ge oss Weekday! Har kikat runt lite på internet och hittat så otroligt snygga kläder där ifrån, skulle nästan kunna leva på bara den affären.. Haha, nej men seriöst, varför har inte Eskilstuna Weekday?

stina


I'm more than just a number

Ligger och myser i min rosa mjukisdress, bästa köpet i hela mitt liv, haha! Ska snart sätta på filmen The Runaways med både Kristen Stewart och Dakota Fanning. Imorgon tror jag att jag åker iväg till Frida för att ta alternativa bilder för en ny header.


stina

So amazing


Alla ser rätt konstiga ut, haha, men vi bjuder! Borde plugga borde plugga borde plugga, men jag orkar inte. Måste nog börja ta tag i det där på allvar nu, för snart är vi framme vid betygsättningen!

stina

Irma Borg



stina

Hanna Helg.

gillar dig starkt! frida

On the top of the world.

frida

RSS 2.0