Bästa ni

Dagen har väl rullat på, har faktiskt varit riktigt rolig ibland. Efter skolan drog massa folk till Fridis, ni är så bra tjejer. Har ingen blogglust alls, får väl se om jag bloggar något mer idag. Ha det great!

stina

IHH!

Gud, Greys Anatomy börjar snart! Den 6 oktober asså, ohh, OM EN VECKA! Om jag längtar, haha.


stina

Snygg så jag dör..

Haha bosatte oss på Donken efter skolan för att fördriva tiden lite innan träningen. Dog nästan lite, lite förargad över att mina kära vänner fan inte tycker killen är snygg. Well well, träningen gick helt okej! Nu blir det sängen. Fyfan va tråkigt inlägg, tråkigt liv.. Oh, hejdå :( frida
jag älskar dej stinis!

Bad day

Kom hem för cirkus en timma sen och känner mig helt slut, det har varit en riktigt jobbig dag. Men det är bara att ta nya tag imorrn! Ikväll ska jag försöka plugga lite och sen ska jag väl titta på Idol för att sedan sova. Nej nu måste jag fortsätta med SOn, ha det bra!
& ett stort tack till Frida, för att du är du.


stina

Det visste ni inte..

.. Min största fobi är sprutor, fast det visste ju nästan alla, så den borde inte rikitgt räknas
.. Jag sover med en lampa tänd efter att ha kollat på True Blood, som är så otroligt läskigt
.. Jag har väldigt höga krav på mig själv och blir därför aldrig riktigt nöjd
.. Jag älskade Björne när jag var liten och ville bli som honom
.. En värld utan popcorn är ingen värld alls
.. Jag har otroligt stora drömmar om mitt liv
.. Jag blir lätt irriterad och det är inget jag är stolt över
.. Jag har ett stort shopping sug ca 80 % av dagen
.. Oftast när jag skrattar är det utan ljud, jag brukar sitta med munnen öppen medans folk som går förbi tror att jag är knäpp

stina

Robyn - Hang with me

Sitter i sängen med datorn i knät och ska snart hoppa in i duschen. Planerade att somna tidigt idag eftersom jag inte sov ett skit inatt, men eftersom långa varma duschar är det bästa som finns blir jag nog kvar där ett tag och sen kommer jag fixa och hålla på sen är klockan redan tolv! Typisk kväll hemma hos mig. Funderar också på vad man ska ha på sig imorrn, tror det blir högmidjade svarta jeans, någon tröja, eller kanske kavaj? Beslutsångest som alltid.
Sitter och dunkar den här låten, grymt tycker jag! frida

Just the way you are.

Kom hem för ett tag sen från bollhuset och från en jätte seg dag i skolan. Fyfan vad kallt det är också, dags att skaffa en ny jacka kanske. Beställde hem lite kläder från H&M igår, kikade lite på skinnjackan med foder inuti, hur snygg som helst men tyvärr slutsåld, tänkte kolla lite på stan imorrn om jag hittar något!
Bilden tagen från H&M-s hemsida. frida

If you wanna know

Extremt dålig uppdatering, jag vet. Men gud vad mycket plugg jag har haft och jag är helt slut varje dag, vill egentligen bara gå och lägga mig. Men det är ju egentligen ingen anledning till att uppdatera, det går på ca 3 minuter? Jag tror saken är att jag känner att jag inte har något speciellt att skriva, det skulle bara bli helt platt. Så nu är frågan, vad vill ni se mer av här på bloggen? Mer foto, mode, tips eller en videoblogg ibland kanske? Det är faktiskt upp till er nu.


stina

Tro, Hopp & Kärlek.



stina

Inspiration


Grattis farmor!

Grattis till min söta farmor som fyller hela 70 år idag! Ska snart börja packa ner datorn och pallra mig hem och sova, haha, är riktigt trött faktiskt..


stina

That's the way I like it.

Hur jävla gammal den är skrattar jag ändå varje gång den kommer på teve, så klockren haha! frida

Introducing Me.

Äntligen klar med all skit! Eller SO-n bara, nu har jag Engelska & Matte kvar, haha. Men det kör vi på imorrn eftersom jag har suttit och filat på so-n sen klockan ett idag! Förtjänar en lång nattsömn tycker jag själv då min urinvägsinfektion har kommit tillbaka. frida


Stickat från Vila




stina

Har gett upp..

.. med matten nu, fastnade på ett tal och är för trött för att ens orka försöka lösa den. Frida sitter och pluggar flitigt med SOn, går säkert rätt bra för henne förutom att hon säkert kommer behöva glasögon eftersom hon inte ser ett piss av det som står på pappret. Plugget har väl inte varit på topp idag kan man ju säga, men det är klart, den kunde ha varit värre. Är i alla fall klar med det jag hade planerat, så det känns rätt bra faktiskt!


stina

Plugg, plugg, paus & plugg.

Pluggat sen klockan ett, var nyss uppe och åt lite mat och nu tar vi en liten paus för att kolla på Camp Rock 2 och käka lite godis som vi var uppe och handla förrut, hihi! Mitt SO-arbete är alldeles strax klart och sen är det bara renskriva och sedan några kapitel i matte. Lycka till till mig! frida


Plugg, godis & Frida!

Vid elva åker jag till Frida och som hon sa, vi ska faktiskt plugga! Har faktiskt riktigt mycket att göra. Nej nu ska jag fortsätta städa lite efter mig och Irma, haha, ha det bra!


stina


Rock you like a rodeo.


Gissa vem som blev glad idag när man kom hem? Mamma överraskade mig med den nya väskan jag kikat på! Hihi tack! Gick helt okej i sporthallen förutom lite extrema magsmärtor, men jag överlevde! Nu blir det mera plugg efter någon timmas slapptid. Imorrn kommer Stina hit och gissa vad vi ska göra? Ohja, plugga! frida

Movie time!

Nu ska jag och Irma mysa med Ben&Jerrys och massor av gamla filmer, älskar verkligen filmkvällar!

stina

Nya skor?


349 kr Skopunkten.

stina


DAGENS


Tröja - Mammas
Jeans - Gina Tricot
Skärp - HM
Halsband - Mammas

stina

TIPS

Snygg och enkel skjorta från Vero Moda, 300 kr.

Mili 3/4 shirt

stina


Plugg & ännu mer plugg.

Dom fyra dagarna jag låg hemma med magsmärtor får sitt pris nu, ligger efter som in i helvete och det är bara sätta igång. Har väl ungefär två timmar nu tills Becky kommer och hämtar mig och vi åker mot Sporthallen för att vara jourlag i damernas match. Svenska, So, Engelska & Matte, here I come!
Ja, jag älskar att kladda på mina skrivböcker!
frida

Rosa

Just nu sitter jag i min rosa mjukisdress och målar naglarna lite slarvigt rosa så jag ska sluta bita, haha.. Tar ännu en paus från son och funderar på om jag ska gå ner och äta scones och dricka lite te.

stina

Notting Hill.

I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
Sitter med popcorn-skålen i högsta hugg & kollar på en favorit i repris!
frida

Sängen kallar..

Är jätte trött och mår super illa av mina tabletter så ska nog gå och lägga mig, måste upp rätt tidigt imorrn för att plugga, så vi hörs då!

stina

Rut m.fl.


Har kollat runt lite på Nelly och sett att ett av mina favorit märken, Rut m.fl., har kommit med endel riktigt snygga tröjor! Älskar att deras kläder är ganska enkla och inte så komplicerade, om jag ändå hade mer pengar, haha..

stina

coincidence

Precis som Stina har även jag urinvägsinfektion just nu, usch. Som tur för mig är inte mitt lika dramatiskt med tanke på att jag inte får feber! :) Skulle också behöva jobba lite SO, men orkar inte haha, så blir att gå upp tidigare imorrn och plugga lite innan man drar sig vidare mot sporthallen. Känns jävligt lockande att slå på en film och lägga sig under täcket så vi kör på det! Blir nog något mer inlägg senare. frida

Snacka om skoltrött..

Jag har fastnat i min so uppsats, totalt. Så jag ger faktiskt upp för idag, får helt enkelt gå upp lite tidigare imorrn och hoppas på att insperationen finns där då. Imorrn kommer min bästavän Irma hit också, riktigt mysigt!


stina


Sjuk

Ja, jag är sjuk igen, som vanligt. Denna gång är det ännu en urinvägsinfektion vilket betyder mer tabletter, jätte kul.. Just nu tar jag en paus och kollar på Greys, hade nästan glömt hur bra det är.


stina

Oj, grr.



Sitter och jobbar stenhårt med ett arbete som ska vara klart på måndag, eller? Ingen har jobblust tror jag, förutom Becky som flitigt arbetar på haha. Snart är det hemkunskap, hihi gillas! Puss.
frida

Start over.


Sitter och väntar på att sticka till bussen, ska försöka tvinga ner lite frukost först. Mår inte direkt toppen såklart , så idag blev det mjukiströjan. Den hade varit på flykt i ett antal månader tills jag hittade den igår haha. Efter skolan är det träning där jag såklart heller inte får vara med och springa, så det blir skott för min del, hoppas på det bästa nu! /f

I goes, boom boom boom


249 kr, Bikbok.

stina


JEANS PÅ JEANS



stina

Stina and Fridas Nightmare



stina

Det är inte meningen att det ska vara såhär.

stina

Where do you go when your lonely?

Jobbig dag, jobbig vecka och en jobbig månad. Jag får stå ut helt enkelt! Ska bli bättre med uppdateringen nu, har en känsla av att Frida inte kommer uppdatera så jätte mycket, men det kommer det också. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det? Imorgon ska jag äntligen träffa min bästavän, första gången på en månad typ, känns inte helt okej det där. Ska gå på stan och leta efter lite kläder, får ångest på morgonen när jag ska ta på mig. Det slutar oftast med att jag tar något som jag inte alls tycker är snyggt, haha..


stina

krossad.

frida

Look for the girl with a broken smile.

Hemma idag igen, toppen..
frida

Fortsätter på osäkerheten.


frida

Hold you for a lifetime.

Något jag funderat på väldigt länge är hur vi tolkar ordet vänskap och vad det innenbär för oss. För mig är vänskap något som borde vara det enklaste i världen, att bara kunna vara sig själv med någon annan. Det är ingenting som borde vara komplicerat och absolut ingenting man ska kasta bort. Vara sur & svartsjuk för ingenting, hur länge håller det på en skala? Är det verkligen värt det bara för att "man känner sig irriterad på vännen för tillfället"? Det där skitsnacket håller ingenstans. Antingen är man än bra vän och faktiskt kan ställa upp på småsaker som att hålla en plats i matsalen, eller ta med läxuppgiften hem till en om man är sjuk utan att det ska bli en stor Debatt om det, man kan vara vän med flera utan man ska bli sur, eller så tar man småsaker och gör de till stora, men då ska du också kolla hur länge du kommer att ha kvar dina vänner.
Ta absolut inget för givet och tro att de kommer att stanna kvar hos dej föralltid om det är så vi ska hålla på, för man tröttnar. Jävligt snabbt. Hur svårt ska det vara att bara kunna vara en bra vän varje dag istället för lite då och då? Om det är så jävla svårt kommer det sluta med att man blir ensam kvar. /f

Doesn't matter anymore.

Det här och en flaskavatten har varit mina bästakompisar idag! Sjuk. Kan inte äta nånting för då mår jag skit, men kan inte heller inte äta för då får jag ont i huvudet, så det här kan bli riktigt jävla intressant! Hoppas ni har det bättre än jag. frida

SD mer än MP?!


Det här är de siffrorna, som enligt mig är väldigt chockerande, som visas just nu på Svt1. Jag förstår inte, SD mer än MP, V, FP och KD? Det är ju bara fel, jag förstår verkligen inte hur man kan ha en sån hemsk syn på världen, vad har hänt med oss Sverige? Enligt mig borde alla som röstat på Sverige Demokraterna skämmas över sig själva, seriöst. Ta en blick runt om er, är det såhär ni ville att Sverige skulle bli? Ett rasistiskt land? Nej, jag tror inte det. Jag skämms över folk som röstar på dom och tycker det är dom vi borde utvisa ifrån Sverige, inte folk från ett annat land. Vad hände med alla människor är lika värda?

Visst, jag tycker att alla ska få ha en egen åsikt, det är ju det demokrati handlar om. Men om det är en sån här åsikt folk har så tycker jag att det är fel. Ni kan säga att jag har hur mycket dubbelmoral som hellst, jag bryr mig inte. För det här är min åsikt och jag tycker Sverige Demokraterna borde skämmas över sig själva.

stina

Like I know you.


Nu blir det stan & uppgradera garderoben om jag hittar något! Ett par nya jeans är jag sugen på, svarta kanske? Tror så iaf! Ska väl käka någon litet sen taggar vi till bussen! puss /f


Trying to find air to breathe again.


Är på dåligt humör, så ska kolla lite på One Tree Hill. Förlåt för dålig uppdatering,
det blir bättre om ett tag.

stina

Alice Petersson

Du är den bättre halvan av mig.
frida

Fly

Follow those things you truly belive in, those things that have this incredible power to drive your self beyond where your always thought. It's time to go and find your own star.


stina

Skulle inte sitta fel..

.. med lite nya kläder! Fast mina pengar är typ slut, får nog vänta tills nästa månad.


stina


What goes around comes around.

Får psykbryt på våran header, usch, vill verkligen ha en ny!

Tråkig dag i skolan, blev ingen träning, mår så jävla illa så tog en vil-dag. Men imorrn kör vi 100 % igen! DISCIPLIN!
frida



Otränad..?

Kom nyss ut ur en kall och skön dusch efter ett riktigt jobbigt tränings pass! Gick ut och hoppade hopprep, körde styrka och kondition, trodde att jag skulle dö! Haha, inte ens jag trodde att jag var otränad.. Måste köra igång med det där på riktigt nu. Nej nu ska jag plugga lite matte och äta ett äpple eller nått, ha det bra!


stina

Ludde.

Mitt lilla fjäderbo. Riktigt dåligt kort, men var inte så jävla lätt att fota en fågel som flämtat efter andan och längtar till buren haha!
frida

TikTok

Tänk hur mycket en röst och stil kan avgöra resultatet på en låt. Jag älskar den första akustiska versionen, medans jag tar den andra som ett skämt..

Ja tack!

några saker som gärna får läggas in i min garderob!

Nu ska jag färga håret!...

...Eller utväxten iallafall. Resultat bild kommer sen tror jag! puss
frida

Trött!

Jag och Frida kom nyss in efter en ganska lång promenad med hundarna, gud vad jobbiga dom är ibland.. Nu ska jag nog kolla på lite One Tree Hill medans Frida sover, ha det bra!


stina

10:26

Vaknade för en timme sen kanske. Har setat här ett tag och Stina sover fortfarande och lär väl sova ett tag till så jag får roa mig själv ett tag haha! Sen blir det väl bara att chilla lite, skönt som fan, orkar inte så mycket haha. Mitt äckliga knä är fortfarande lika svullet, mysimys alltså. Är fast här ute på landet också haha, ne men det går inga bussar och pappa jobbar med bilen så han fål väl hämta mej sen någon gång. Ta det inte fel, jag gillar faktiskt att vara här ;) /f

Kolla igenom lite gamla bilder, haha! Älskar verkligen mig på bilden, speciellt mitt hår........... (lägg märke till ironin) Det är också våran allra första headerbild! "fint".


Mysimys.


Moffar chips även fast jag inte ens känner smaken pga min jävla förkylning. Fridas knä är sjukt jävla svullet och vi vette fan vad som har hänt, toppen! Nu blir det film, gissa vilken? ;)
stina

Storshopping!

Tog en tripp till  torshälla konsum och handlade chips och dipp, cookies, Hildas blodapelsin dricka, om vi ska bli tjockare! Haha ah, men kommer inte orka så mycket, är sjukt mätt redan! Nu ska vi mysimysa och kolla på Legaully Blonde som visas på trean! Ha det bra. Puss /f


Och ja, jag skjutsade Stina över hela konsum!



Promise.

Bloggen och upptaderingen suger just nu vi vet, men hinner inte med så mycket just nu pga skola och så vidare. Men det kommer vi bättre och vi kommer att komma med nya ideér, en ny header och massa annat. Vi får hoppas på det bästa! puss.
fotograf: moee



Fullt hus - igen.

Sitter och kollar på film nu med Stino. Haha asbra, och Taylor Lautner är ju fan med som barn. Även fast jag typ tycker han är ful så var han rätt söt nu ändå ;) Var på fotbollsmatch och kollade förrut, haha fyfan aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Ah men ne, nu ska jag käka vindruvor. chaoo.
frida

Got to believe.

Om en timme taggar jag till stan med stina, letar efter ett par jeans, sen sticker vi och kollar match i mesta. Finns på mobilen om den faktiskt funkar så långt.... puss /f

You are who you are.

Nu blir det snart grillad kyckling med potatissallad, gillas fan haha. Senare blir det väl fortsätta på rummet, fortsätta att rensa ur all skit, sen är det bara att välja tapet och sånt. Längtar verkligen tills det blir klart! Nej nu dör snart data batteriet och orkar inte hämta sladden, så skriver mer sen, puss vavavava.
frida

H&M

H&M-s eget nagellack i riktigt snygga höstfärger, just nu kör jag på svart. Snyggt och orginellt!
frida

Lika trött som vanligt..

..Även fast jag gick och la mig runt 10 igår! Fattar inte att jag kan vara så trött. Kom nyss hem från skolan, nu blir det massa plugg, senare träning, sen blir det väl idol också. Eller mer plugg? Vi får se! En månad med älskling idag också. älskar dej christoffer. /f


JUST NU


Sitter och äter min och Annas "special rätt" Mackos! Haha, rätt konsigt namn, men ja, det är riktigt gott! Kollar också på Twilight New Moon Fan Edition, längtar verkligen tills Breaking Dawn kommer!

stina

SJUK

Hemma från skolan idag, känns inte alls bra. Tror jag missar massor, speciellt när det är ny skola och nya lärare.. Ligger i soffan och kollar på tv, tror jag ska börja plugga lite smått, ha det bra!


stina


Can't get enough.

Riktigt sugen på ett par nya jeans! Något i den här stilen kanske? Skulle inte sitta helt fel faktiskt! Drar väl med någon ut på stan någon dag, chansar på att det blir Stina! Får klämma in det mellan tre träningsdagar, plugg, älskling & vänner. Lycka till va! Puss /f

MOA ESTBERG #2


Mycket Moa nu va? Haha, det blir så eftersom jag fotade henne senast! Är på rätt bra humör idag även fast jag är sjuk som bara den.. Urinvägsinfektion, jätte kul att jag måste käka piller i minst fem dagar..!
Va på stan med mamma och köpte vinter jacka också, riktigt nöjd! 1999 gick den på, fast den kommer nog räcka några år också. Min Thailands klänning har kommit också, så det gör bara saken ännu bättre.
Ikväll är det Idol, ett måste nu i början, haha!

stina

pluggpluggplugg!

Sitter i skolan nu och har arbetspass, jobbar med politik som vi gör i varje jävla ämne känns det som! Tror det är rast snart, drar väl ut ett tag. puss
frida

When you're gone, there is nothing to say.

Om 10 min kilar jag iväg till bussen med min 20 kg tunga väska, drar till träningen direkt sen antagligen. Sen blir det hem och fortsätta med rummet. /f


Shontelle - Impossible

Stina tipsade om den grymma låten, puss va!
Nu ska jag faktiskt sova! Mått illa hela dagen pga trötthet, så somnade i runt två timmar när jag kom hem. Kan ju bli riktigt kul att försöka sova nu, men ska göra mitt bästa hah. Imorrn börjar jag nio så blir att gå upp runt sju. Kanske blir ett inlägg då? puss iaf.
frida

Inte normala någonstans..

frida

And I wonder if I ever cross your mind.

Det där jävla fittskolfotot blev flyttat till fredag så att gå upp vid sex var totalt onödigt! Dödar nån, vårat schema suger också, vi slutar 4 på fredagar, pallar inte! Nu blir det forsätta att rensa rummet eftersom jag snart börjar renovera och så vidare, hihi. puss
frida

MOA ESTBERG #1


Oj, det var ett tag sen! Haha, men har inte haft ork eller lust att uppdatera, man blir så sjukt trött nu när skolan har startat.
Hade en liten "fotodag" med Moa i går, bilderna blev inte alls som jag tänkt mig, men några bra blev det i alla fall! Kommer nog vara dålig uppdatering ett tag tills jag vant mig mer med skolan, sen kör jag som vanligt igen.

stina


Heart afraid of breaking.

Idag vaknade man upp hos Alice efter ha åkt hos henne runt 8 igår ikväll. Innan dess var jag med älskling, vi kollade match o mysimysade. Idag blev det iaf stan med Alice & sen träffade vi Linnea Lindholm också, jag gillar er!
två bilder idag, hatar den första med tanke på att jag inte var alls redo, well well!
frida

Svar på tal!

Svar till Anonym om "det börjar möggla lite på bloggen.."
Oh va kul att du tycker våran blogg är så bra och att du saknar upptaderingen att du var tvungen att kommentera något! :)
frida

hungrig..

Rubliken kan dö, kom inte på något annat. Men jag är faktiskt hungrig, hoppas pappa kommer hem med maten snart! Idag har jag varit allmänt glad när jag sprang runt och fotade med mitt nya objektiv, endel bilder vart rätt bra faktiskt! Vid fem nån gång drar jag till Mesta och kollar när HBK spelar mot Triangeln, ska bli riktigt kul att träffa alla igen!

stina


LYCKLIG!

Ihh, mitt objektiv och min dator har kommit! Snacka om att jag är lycklig just nu, hihihi.

stina

moa estberg..


Ibland undrar jag faktiskt om Moa är en kvinna..

stina

MIN NYA ÄLSKLING


Min nya halsduk från Vero Moda, så otroligt skön! Köpte den idag efter skolan, rätt billig, 90 kr. Har setat vid photoshop idag och fixat lite med designen till våran uppgift om Eskilstunaån. Just nu tar jag en liten paus från skrivandet av en uppgift om mig själv som ska vara inne på fredag, kommer aldrig hinna..

stina

RSS 2.0