Write it on the sky, love.

"grymmare får man leta efter!"
Bloggtorka som 17! Hänger inte riktigt med i livet just nu, men gör mitt bästa för att ta mig framåt.
frida

Together we cry

Orkar inte blogga, är förvirrad och mår illa, fortsätter med min lilla bloggpaus.

stina


Disney!

 
Dom här och några andra har jag spenderat dagen åt. Pluggandet gick åt pipsvängen så roade mig med några gamla barnfilmer istället! Ska tvinga mig tilll skolan imorrn och göra matteprovet och hoppas på ett G, får helt enkelt göra det bästa av situtationen! frida

I'll be there.

Feber hade man, blir hemma imorrn med min bror som jag också lyckats smitta, ojoj.. Ska kila till sängen nu och bädda ner mig för orkar inte vara uppe längre. Skriver antagligen imorrn då jag kommer vara lika rastlös som jag alltid är när jag är sjuk! frida
du får mig alltid att le på ett eller annat sätt, jag älskar dig

Som jag hade dig förrut.

Ohyes, sa ju att dom va fula, men wtf haha! Nu ska jag ta febern, kanske ta en dusch och sedan lägga mig i soffan med en varm choklad och mysa till desperate housewifes! frida

Sjuk och högar av plugg

Ja, så har min dag sett ut och har en känsla av att den kommer att fortsätta precis likadant. Har tagit en paus från plugget nu i 20 minuter eller något och nu ska jag ta och äta lite pasta sallad! Uppdateringen kommer nog fortsätta vara dålig från mitt håll, men som ni ser här under så har jag ganska mycket plugg faktiskt..


stina


Walk the wire for you.


Ligger hemma och är sjukis, lyckades smitta både Stina och Anna i helgen så även dom ligger hemma och hostar.
Måste ta tag i lite plugg så fort jag slutar döööööö. Ska strax lägga upp lite bilder från helgen, fula som faen, men ändå riktigt snygga ;) frida

Oseriösitet - försök till videoblogg haha!


Lead the way, just lead the way

I livet möter man alla slags motgångar - men det som inte dödar en gör en starkare, eller?
Ska snart ta och sova, ska försöka plugga lite imorrn innan jag åker till Johanna också, great.. Sov gott så hörs vi imorrn!


stina

Tusen gånger om.

.
Extremt fula bilder som vi bjuder hårt på från igår! :)
Just nu taggar jag till imorrn då vi sticker till Norrköping för match. Efter sticker jag och Anna till Stina och slaggar där. Mysimys som efterföljs av ton-vis med plugg! frida

!"#%&/#(/#"#%

Damp på allt, alla och allt som händer! Hejdå
frida

FYNDA!

Gick precis in på Nelly och såg att dom har fri frakt till och med på söndag, skynda och fynda säger jag bara!

Tror att jag klickar hem den här underbara koftan, som självklart är av märket Rut m.fl.!

stina


Ja, vi lever

Svårt att tro, men det är sant. Haha nej men det är jätte mycket plugg just nu och vi har inte haft någon tid till bloggen alls, men jag ska i alla fall försöka uppdatera lite nu i helgen. Imorrn ska jag till min kusin Johanna som fyller år och sen kommer Anna och Frida över och sover här, blir nog as bra tror jag!

stina

Jag vet vad jag behöver och stannar vid det.

frida

I've found my place to go


Bryn Christopher - The Quest, har aldrig nördat en låt så mycket. Men gud va grym den här är!

stina

Hard to take courage.


Show me the answers I need to know

Nightmare Outlet i Eskilstuna - inte värt att besöka. Som ni kanske förstår har jag varit där idag, och jag köpte ett par vantar bara för att dom kostade 20 kr, haha. Sen åkte jag och fika hos farmor och farfar, va rätt mysigt faktiskt. Nej nu måste jag plugga, ha det bra!


stina

Autum

Jag, till skillnad från många andra, gillar hösten. Hösten är mysig och har så många vackra färger. Hösen förbereder en för den kalla vintern som kommer närmare och närmare. Så ja, jag gillar hösten.



stina

Afraid

Jag öppnar mig sällan, men när jag gör det, kan jag göra det rejält.
Om man tänker efter har jag ett bra liv, lite bortskämd, mat och hem. Men vet ni? Jag har aldrig varit kär, aldrig på riktigt. Jag har aldrig kännt den där bubblande känslan i magen som folk snackar om, och jag vill ínte heller. Kärlek gör ont, kärlek skapar smärta. Det är vad jag har sett, och jag tänker vänta med kärlek.

Varför tro på kärleken? Jag tror inte på kärlek, inte nu. Varför vara kär nu, när det ändå inte kommer hålla? Vissa säger att kärlek skapar lycka, men för mig skapar mina vänner lycka. Den enda kärleken jag tror på, är kärleken till mina vänner.

Jag är rädd för att öppna mig, jag har sett vad som kan hända då. Man kan säga att jag har byggt upp murar runt mig själv, som ett skydd för smärtan. För det finns så enormt mycket smärta i den här världen, och jag vill inte vara en del av den smärtan.


stina

Ge mig en chans att glömma.

frida

"When everything's going down, fluff it up."

hej jag heter frida och jag bjuder!

Orienteringsprov!

Som sagt hade vi orienteringsprov igår där vi fick VG, nöjd då jag fan knappt vet vad som är upp och ner på kartan! (Inte för att jag läste kartan men) Det var roligare än väntat faktiskt, men det var nog bara för den klockrena gruppen, Anna, Becky, Jossan & jag haha!
Sprang runt som små tomtar. Hamnade i ett vattenträsk där Anna tappar skon, sjunker, jag är tvungen att ta henne på ryggen och springa fort som fan ut ur träsket, självklart hann Becky ta upp mobilen i fullt asgarv! Sen väl vid nästa var vi astagg och jag sprang först, kraschar i ett lerträsk/ en ler pöl, tappar skon, skon SJUNKER och fylls med vatten. Dom tre töntarna står och dör av skratt när jag måste sätta mig ner och gräva efter skon. Haha tror jag aldrig varit så skitig i hela mitt liv! Jag och Anna måste fortsätta springa ännu än timme med de dyngböta skorna och jag var lerig från topp till tå!
Tänk er att mina skor var hel-vita innan! frida

When it was me.

En heldag i bollhuset och sedan hemåt för att käka och mysa lite med la familia! Skulle blogga om orienteringsprovet vi hade igår, men självklart dör kameran, men den är på laddning nu så blir lite senare. Nya skolfotorna kom igår också, ha-ha säger jag bara. Well Well! Nu blir det fixa lite till imorrn då ännu en heldag i bollhuset väntar, där jag spelar min första match för säsongen! :) frida


Only hope

Funkerar på att gå ut och fota lite, tror jag gör det faktiskt! Behöver lite bilder här hos pappa också.. Även fast jag inte har photoshop, men det måste väl funka att fixa bilder ändå?


stina

Skulle inte sitta fel..


Stora, sköna koftor och tröjor med en mysig halsduk och några ringar, inte helt fel va?

stina

Pointed straight to you

Några randombilder från gårdagen som spenderades med Madde och Matilda! :)
frida

Just stay the same.

Dagens humör: trött, hyper, trött igen. 
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: utsläppt vågigt, sen upp i toffs.
Dagens klädsel: svarta jeans & papis tröja, sen idrottskläder resten av dan.
Dagens längtan: match på söndag!
Dagens fundering: Om jag ska klippa av CP tånagel eller inte:(
Dagens låt: Shakira - Waka Waka
Dagens händelser: skolan, orientering, träning! 
Dagens saknad: NO NAMES.
Dagens vill ha: Snyggare hår!
Dagens köp: - Köp & köp, men papi fixade min nya säng hih :D
Dagens mat: Vad var de i skolan? Typ, kyckling nånting.

Svar på tal om "Skura eller dammsuga först"?

Anonym:
kanske för att du är bortskämmd...

Svar: HAHAHAH, vem vill inte vara? Om du sökte efter att vara dryg så gick det inte så bra, jag vet att precis som jag skulle gjort kommer Stina att ta din kommentar som en komplimang ;) puss
frida

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.



stina

Oops...



stina

Skura eller Dammsuga först?

Just nu kör vi med gammal musik på högsta volym, min älskade röda morgonrock och städar! Haha, ja, vad gör man inte när man har tråkigt? Allt går toppen förutom en liten liten sak.. Ska man skura golvet eller dammsuga först? Och nej, jag har aldrig skurat mitt golv förut.


stina

Baby, you're the right kind of wrong

Har nyss kommit ut ur en lång, skön och väldigt svalkande dusch. Sista lektionen hade vi ju orgienteringsprov och det gick toppen! Jag och Linda fick faktiskt MVG, är riktigt stolta över oss, verkligen!

Jag vet att bloggen inte har bästa uppdateringen just nu, men det är så att både jag och Frida ligger efter i skolan och måste kämpa arslet av oss. Haha, men jag hoppas det blir bättre snart!



stina

Pluggar stenhårt!



Eller inte..
frida


School



stina

Hårinpackning


Ett starkt tips från mig är att använda dualsenses! Riktigt bra hår inpackning, som är lite dyrare än andra, men samtidigt så himla mycket bättre och den räcker länge. Haha, ser ut som en reklam här, men nej, seriöst. Den är faktiskt riktigt bra och den hjälper. Ha den i ca 1-3 minuter en gång i veckan, priset ligger på ca 150 kr.

Det där gick ju inte så bra, haha. Menn övning ger färdighet, ellerhur? Nu har jag precis kollat klart på Desperate Housewives och Cougar Town, två stört bra program! Nu ska jag lägga mig i sängen och göra klart engelskan, ha det bra så hörs vi imorrn!

stina

Säsongspremiär!

Tisdagar klockan tjugoettnollnoll! frida

Ni är värda allt som livet kan ge.

Kom alldeles nyss hem från träningen, åt nyss mat och kollar på 2½ Men. Äckligt trött är jag, däckar när som helst, men innan dess ska jag ha pluggat lite engelska. Nu väntar duschen! frida





Bilder från skolan







stina

All I need.

Äntligen så funkar mitt Photoshop igen! Det låg nere i några timmar och jag drabbades av en liten panikattack, men det visade sig att jag bara hade råkat trycka på någon knapp, så mycket man inte förstår sig på i det där programmet.. Någon gång ska jag sätta mig med det där och verkligen lära mig!
Nu ska jag ta och gå och läsa ett tag och sen ska jag sova. Vi hörs imorrn!


stina

MINI

Första träningen med småknattarna idag. Riktigt jädra söta vad dom, fast haha lite rädd var jag för de var fan läskiga! Tråkig dag i skolan och nu blir det precis som Stina att kolla på säsongsstarten av Top Model! :) frida


Top Model


Det här gillas starkt måste jag säga!

stina

Tips..


.. om söta ringar från HM! Älskar smycken, bland det bästa man kan köpa.

stina


Börjar om på nytt..

.. med nytt schema, ny klass och ny hårfärg, måste säga att det känns toppen! Efter skolan drar jag till Stålfors för att träffa våran Studievägledare, Pär Magnus. Vi ska kolla in lite stipendium och så tror jag. Bättre uppdatering kommer ikväll för nu måste jag börja fixa mig, vi hörs!

Dålig bild på min nya hårfärg.

stina

Picture, perfekt, beautiful

Nu är det äntligen klart och ja, jag blev faktiskt riktigt nöjd! Tycker att jag passa myckett bättre i mörkt än ljust som innan, men hinner säkert ändra mig tills imorrn..
Blogg.se håller på och cepar upp sig just nu, så det funkar inte att lägga upp bilder, men imorrn ska jag försöka fixa!

stina


Good times for a change.


frida

IKEA



Eftersom det inte blev någon match idag heller så tog jag en tripp till Västerås med mami, papi & Alice. Inskaffade en ny garderob, en ny, större säng och massa andra saker som ska in till rummet efter renoveringen. Alice köpte pizzaslicar, en tidningshållare och orkidéer, hm, intressant blanding?
Vet att bilden är drog! frida

Snart kör vii!

& jag är nervös, haha. Även fast jag bara ska färga håret, tänk om det blir jätte fel? Nej, jag hoppas verkligen inte det!



stina

Bruno Mars - Just the way you are.

Godmorgon! Eller tja, jag gick upp vid nio och sen gick jag, pappa och Jocke till parken. Bilderna blev inte alls bra och jag är ganska så besviken. Uppdateringen kommer att läggas åt sidan idag eftersom jag har rätt mycket att göra, men det blir bättre ikväll!

stina


I'll follow you.


God kväll hörrni, har haft en riktigt seg kväll men ansiktet i matteboken. Ligger så mycket efter som man bara kan! Men börjar komma ifatt nu i alla fall, så det känns rätt okej ändå. Imorrn ska jag ut och fota Joacim med pappa som reflexskärms hållare, undrar hur det kommer gå? Tja, man får väl hoppas på det bästa. Sen ska jag väl fortsätta med plugget för att sen åka vidare till kusin som fyller 20. Nej, nu ska jag återgå till plugget tror jag, ha det bra!

stina

Tillfällig header

Ja, headern är bara tillfällig och det kommer komma en ny när jag och frida har tid att sätta oss med det där.
Nu ska jag plugga matte, vi hörs senare!

stina

Ta tre - Betala för två.




Svarta med kilklack - 349 kr
Låga fejk Converse - 199 kr
Spring skor - 299 kr

stina

Mot Sporthallen!

Åker om sisådär 20 min för att träffa sara & sofia, kolla på damernas andra seriematch och sedan åka hem till bästavänis Alice för att sova där. Bor fan hos hennes snart tror jag, har gått så långt att jag har min egen tandborste i hennes badrum, haha. Vi ska planera den första träningen för småknattarna vi börjar träna på måndag, ska bli jätte kul! En uppdatering hemma hos henne sen kanske? Puss. frida

det kallas failbild, men vi gillar det!

Stressigt!

Har jätte stressigt just nu, ska till Tuna Park med mamma och kolla på skor och hårfärg, ha det bra!

stina

Even the best fall down sometimes

Nej nu ska jag gå och dejta kudden, kanske kolla på en gammal favorit, Coyote Ugley, också. Hörs imorrn!


stina

Good times.



frida

DAGENS


Kofta - HM
Bas linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Halsduk - Gina Tricot

stina

You're for real and I pretend.




Cepe dag som var bra från en början till en seg skoldag och en
träning där allt gick åt helvete..
Bilderna är tagna härifrån!
frida

VINTERJACKA

Visst längtar man bara tills man kan sätta på sig den stora och mysiga vinterjackan? Jag köpte faktiskt min för cirkus tre - fyra veckor sedan, haha ganska tidig, men värt det! Den är riktigt varm och skön.

Stadium - 1999 kr.

stina

Photography



Var ute och fotade lite en snabbis innan maten, blev inte så jätte nöjd, men några vart helt okej ändå.

stina

Dåliga mobil bilder från idag..





stina

Jag är kär..

.. i den här stora och mysiga koftan från Nelly, tror den skulle vara jätte mysig nu till hösten och vintern!


299 kr.

stina


I feel good, Nananana

Kom precis hem efter en rätt så lång dag i skolan men har ändå humöret på topp! Just nu ligger jag i soffan och njuter av lite Risen medans jag kollar på lite Top Model repriser, rätt bra fakstiskt. Senare ikväll ska jag faktiskt bara plugga, ligger riktigt mycket efter så måste verkligen kämpa, haha..


stina

RSS 2.0