Like this.

Kom hem från träningen för ett tag sen, så har ätit och duschade osv. Fick skjuts av Amanda på moppen hem, tack gumman. Träningen gick åt helvete, måste fundera lite. Nu väntar ett stort glasspaket och ett gammalt avsnitt av Cougar Town. Jag och några vänner tog lite foton idag som jag har lovat att lägga upp, men min data har virus och jag lånar brorsans just nu. Men vi håller på och fixa min data nu, så vi får se om jag lägger upp dom imorrn! /f

SQUAB

Hahaha, jag dör. Spola till ca 12:20, man bara måste älska Jake asså!

14:57

Sitter hemma hos Christoffer nu, slutade runt tolv så var helt okej. Tror väl vi ska kolla på någon film eller nått. Men skriver mer ikväll! /f

Klänningar


Sitter och letar klänningar till Thailand, hittar nästan inga! Borde verkligen
ha börjat med det här i somras, men nej, jag är lika trög som vanligt!

stina

I'm falling to pieces

Sitter vid mammas dator och är på allmänt dåligt humör, bloggar förmodligen imorrn.

stina


Vila i frid...


.. min kära dator, nästan hela skärmen är av och mamma har lämnat in den. Vet inte när jag får tillbaka den, säkert om minst en månad, så det mesta av uppdateringen får faktiskt Frida sköta! Är otroligt irriterad på hur den kunde gå sönder så lätt, kanske inte ens får tillbaka den alls.. Åhh, jag orkar inte!

stina

Hejhej blöta fötter..

Kom precis in efter ha varit ute i sisådär en timme. Satte oss på busshållplatsen, blev rastlösa så vi sprang runt lite.. Typ kraschlandade i en vattenpöl, kul! Stina får ge mej lite strumpor tycker jag. Nu ska vi nog äta lite ben & jerrys. Film kanske? Måste värma mej nu för jag dör! puss.

frida

Just nu


Har precis kommit ut ur duschen och Frida gick nyss in, så himla härligt! Funderar på om jag ska sätta i ansiktsmasken nu eller vänta på henne, tror jag gör det nu faktiskt..

stina

Dramatisk kväll...

Först halkade Frida på mitt otroligt hala golv och gjorde illa benet, och sen vart hon rätt förbannad och slog in huvudet i dörren. Inte så smart, nu har hon en stor, fet bula mitt i pannan! Och inte nog med det, när vi springer till frysen för att kyla ner bulan smäller hon upp kylskåpsdörren i min panna. Så nu har båda utstående, röda bulor i pannan, great.


stina

Hemma hos Stino.

Sitter och pillar lite nu, snart blir det ut och fotografera lite. Senare blir det hämta mat från spicy hot och kääääka. Hela lägenheten för oss själva, mysimys vavvavava. Stina sitter och dricker samarin, vette fan varför hah! Ska fixa oss lite nu eftersom vi har degat sönder hih. /f

Någon random fik bild med Stina från i somras, haha!

Fixad, eller tja, nästan


Idag är en sån dag som man går runt och tänker -åhjagärsåskabbigvillbaraliggaisängen- dag. Behöver verkligen en tjejkväll! Nu ska jag dra och möta Frida med ett super dåligt humör, berättar när jag kommer hem..

stina

Stan

Ska snart börja fixa mig inför stan med Frida, kolla lite kläder och fixa saker tills ikväll. Hemma själva hela natten, kommer bli toppen!


stina

Harry Potter

- Why do you live?
- Beacuse I have something worth living for.


Thinking of you until' it hurts.

Mår inte på topp just nu, vissa vet och vissa vet inte, puss.
frida

♥ BIKBOK


299 kr & 249 kr, fast vill nog ha den första i vit eller något sånt. Stort, varmt och mysigt till hösten, så ska det va!

stina


Hemma

Kom precis hem efter en riktigt tråkig dag! Började jobba vid nio till lunch och efter det drog vi vidare mot Sporthallen, träffade gamla klassen så det va helt okej. Men ändå, så himla tråkigt och onödigt att sitta där.. Skulle ju ha dragit på stan med Moa också, men det blev Patricia istället, riktigt mysigt att bara sitta och snacka! Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske sova lite, har inte så jätte mycket insperation till bloggen just nu. Hörs ikväll!


stina

Still alive


What am I supposed to do when the best part of me was you?

Ska snart börja fixa mig, tänkte bara uppdatera lite först. Går väl till skolan vid kvart i nio eller nått, sen jobbar vi? Jag har faktiskt ingen aning, efter lunch ska vi i alla fall kolla på när några elever spelar vollyboll match mot lärarna i Sporthallen, blir säkert helt okej! Sen drar Moa och jag ner på stan ett tag. Nej nu måste jag börja, hörs när jag kommer hem!

stina

Batterigrepp

Batterigrepp och tillbehör Canon BG-E6 batterigrepp till EOS 5D Mark II
Det är alltid många av mina kompisar som har frågat tex..
- Varför är din kamera så klumig?
- Vad är det för stor sak som sitter på din kamera?


Det är ett batterigrepp som gör att man kan ha två batterier i samtidigt och därför laddar inte kameran ut lika snabbt. Det är också bra om man vill ha väldigt skarpa bilder, då man kan använda det som ett slags stöd. Och självklart kan man ta på och bort det när man vill, men hit tills har jag valt att ha det på. Visst det kan kosta rätt mycket, men det är det värt.

stina

Frido

Har nyss snackat med Frida, vi har planerat heeeela lördagen, kommer bli grymt. Nu måste jag ner och tvätta bort ansikts masken och sen tvingar mamma mig att damsuga.. Efter det kallar nog sängen och ett avsnitt av True Blood, hörs imorrn!


stina


Hemma efter en lång dag

Äntligen! Vi började jobba lite idag, så otroligt tråkigt. Eller tja, jobba och jobba, lära känna området säger dom. Ganska så onödigt enligt mig, men ja, man får väl stå ut helt enkelt. Vi ska i alla fall jobba med Eskilstuna ån och sen fota lite och sen visa upp det för föräldrarna, på ett föräldrar möte. Men hallå, är det inte meningen att det bara ska vara föräldrar där? Det heter ju ändå föräldrar möte. Jaja, nu ska jag gå och vila lite, kanske sova en stund, känns som att mitt huvud ska sprängas.. Simma lugnt!


stina


You can be what you wanna be



Sitter och redigerar bilder lite slarvigt, men ska nog dra och tvätta ansiktet i stället.
Igår kväll låg jag och tänkta på utrycket att vara stark verkligen betyder. Att vara stark, behöver det alltid vara den som klarar flest armhävningar? Eller den som gått igenom så mycket, men döljer allt? Om man måste välja tror jag nog på det senare alternativet, men att vara stark enligt mig är att kunna ta modet till sig och verkligen visa dom närmast hur man mår. Att kunna gråta ut och prata om vad som får en att må dåligt. Att inte behöva ta precis allt på tex msn eller sms, bara för att man inte vill att någon ska se en gråta. Jag tror att alla människor kommer gå igenom svåra tider i sitt liv, och då behöver man sina vänner och man behöver mod för att kunna vara stark. För det blir bättre, det kanske bara tar ett tag.
Behövde bara skriva av mig.

stina

Godmorgon!

Har precis kommit hem till pappa efter en natt med väldigt lite sömn, så jag är nog rätt trött nu. Skolan börjar nio, skulle ju inte skada om den började typ vid tio, men det är ändå ganska bra. Vi slutar nog vid ett skulle jag tro, då drar jag ner på stan med Moa och Linda.

stina

Trött

Jag ska gå och lägga mig och läsa lite, är sjukt trött på allt. Orkar inte tjaffs, även om det är jag som börjar. Nej, ska sova på saken och förmodligen mår jag bättre imorrn, hörs då!

stina

21:16

Haha, jag går fan och lägger mej nu, läser lite först men är riktigt trött. Att vända tillbaka dygnet första skoldagen var ju inte det smartaste man kan göra! NATTIIIIII :) /f

It's summer time.. Eller?


Jag tror det är höst.. Jag vill ha sommaren, jag vill ha jordgubbar och alla mysiga kvällar på bryggan! Fan för hösten asså, jag gillar den inte alls. Ångest, ångest och ännu mer ångest..

stina

b'ball

Basketsäsongen har äntligen dragit igång! Var lite osäker att jag skulle fortsätta eftersom jag verkligen kännt att jag inte utvecklats mer, man har bestämt mej för att fortsätta ändå. Stina har ju slutat, kommer sakna dej plutten! Två lag har ju blivit ett och numera är vi 18 st i laget ungefär! Dags att börja kämpa om man vill ha en matchplats!

Haha, jag satt och kollade runt lite på gamla basket-minnen & hittade den här söta lilla videon med oss när vi har någon övning, riktigt söta små f11-or! Måste vara minst fem år sen? HAHA, så kul att kolla på såna här saker! /f


Sitting on top of the world.

Precis som Stina skrev förrut var det ju "skattjakt" idag på skolan, kul, verkligen.. Fick gå runt över hela jävla eskilstuna och leta saker, usch. Slutade runt ett så det var helt okej, bara och sticka hem och lägga sej på soffan och vila, kan inte göra så mycket mer pga mina extrema ryggsmärtor.. Inte okej. Aja nu ska jag kolla lite på några 2½ men avsnitt! puss /f


Tiger balsam i mitt hjärta asså

Det är skit bra mot myggbett, tack Linda!
Trött på skitsnack och lögner, ska kolla på film nu så blir det bättre sen, hörs senare.


stina


No more.


Nu har jag slutat, och det va sjukt svårt. Fyfan vad jag kommer sakna det där asså! Bara sitta och ta det lugnt efter en match, mitt härliga lag - ebvitflickornittiofem. Jag tror på er, och om ni fortsätter kan ni gå långt.

stina

Larger than life

Skolan, eller om man ens kan kalla den det, sög. Vi gick runt i the big city och letade efter saker, rätt skönt att sluta tidigt! Tror jag ska kolla på tv, orkar inte blogga just nu, hörs ikväll.

stina

Måste bara säga..

.. att tydligen ska vi ha skattjakt idag, runt i stan. Låter great..!


stina

Funderingar


Sitter och funderar om jag ska ta på mig en tjockare tröja, och kanske jeans tights? Det är
ju ändå rätt kallt ute idag, inviger till och med min skinn jacka för hösten! Haha, vi ska
vara ute hela dagen i regn och blåst, härligt.. Nej men ska nog pröva lite kläder nu, hörs sen!

stina


Dagens outfit


Cardigan, ny - H&M 99:-
Byxor - Gamla från fotbollen
Linne - Gina Tricot 99:-
Armbamd - Ur&Penn 39:-

stina

Natti

Nu ska jag ner och tvätta bort ansikts masken, har ju en dejt med kudden snart! Uppdateringen har varit seg, men förmodligen blir den som vanligt imorrn.

stina

Hejdå sommar 2010.



Grymt sommarlov har det varit. Gjort så mycket nya saker och träffar massa nya människor. Fantastiskt. Kommer verkligen sakna att kunna sitta på bryggan med fötterna i vattnet och inte tänka på något annat. Springa runt i shorts och bara ett linne och inte behöva ta på sej massa jobbiga jacker. Åka tidigt till stranden och äta frukost på bryggan. Döda alla mygg som man bara kan. Hoppa i tre stycken i samma badring och slänga sej i vattnet, haha. 2010 har gett mej så mycket minnen, det är sjukt. Kommer sakna allt, verkligen!
funderar på att göra en liten bildbomb med sommarbilder. Men vi får se hur det blir med det! :)
frida

Vi är coola..

Jag sitter hos Moa med min data och snackar med Linda på msn när hon bara är kanske 5 meter ifrån mig, hahah. Idag va vi iaf på Faktoriet och tjänade 200 kr var, genom att städa skåp i två timmar, verkligen värt det!


stina

Converse


Mamma överraskade mig med ett par vita Converse imorse, hihi.

stina

Movie night

Drar till Moa vid 5 nån gång på en riktig filmkväll med henne och Linda, Ben & Jerry har också planerat att göra oss sällskap. Blir toppen tror jag & självklart så följer min rosa mjukisdress med!


stina

Lost in the moment.

Skola på måndag då, askul host eller något! Lite bilder från stålfors, några är väldigt gamla man ah ;)











t="" />

sista är från den årliga fyrkampen mellan arbetslagen, hahah klockrent!
Och nej, vissa av oss ser verkligen inte så fortfarande som på vissa bilder haha!
frida

BABYGULL

Du är grym, Moee. Förlåt för att jag är som jag är ibland, eller tja, rätt ofta.

Nu ska jag ta ett varmt bad, efterlängtat efter en lång dag i Stockholm!

stina

Stockholm i mitt hjärtaa, lå... osv


1. Tshirt från Zara 79:-
2. Tröja från Zara 300:-
3. Jeansleggins från Vero Moda 300:-
4. Pocketbok från NK 79:-
5. Tunn cardigan från H&M 99:-

Tack mamma! Vi skulle också ha köpt objektivet Canon 50/1,8 ||, men det var slut så det beställs hem från internet istället. Ja, jag är på rätt bra humör just nu.

stina

Standing where you left me.

Oh jag blir så jävla arg, allt går fan åt helvete! Mitt jävla minneskort till systerkameran funkar inte längre så kan inte ta en enda jävla bild! dampdampdampdamp........
frida

Inte den jag trodde ..

Förlåt för dålig upptadering, har haft annat för mej än datan.
Blir bättre sen när skolan kör igång! /f

Godnatt

Ja, ska jag försöka sova eftersom att jag ska upp halv 6 imorrn, kul va ? Jo, en riktig höjdare.. Ska ju till Stockholm imorrn och tar tåget som går 8, alltså blir uppdateringen dålig. Nej, nu ska jag läsa Harry Potter och Dödsrelikerna, godnatt folket!


stina

see what you can't touch


En tshirt och en jeansskjorta fick följa med hem från Lager 157, blev inte så mycket, men fanns inte så mycket heller. Dom hade Converse där för 400, snacka om billigt. Men självklart va alla för tjejer slut, jag kommer alltid försent till sånna saker.

stina

Ja, våran humor är bäst


Vet att ingen fattar, haha. Men det är rätt kul faktiskt.

stina

Fyfan va vi är braaa!











Jag älskar er, för att just ni är ni.

stina

rosaa


Min nya älskling, en rosa plånbok fick följa med hem idag och imorrn ska jag och mamma till Lager 157! Rätt härligt faktiskt, och sen får vi ju inte glömma att jag åker till Stockholm på fredag, blir inte så mycket shopping, men ändå.

stina

no more...



"Jag är ledsen att det inte funkade mellan oss Rob, men jag trodde inte du skulle gå vidare så snabbt. Dumpa Kirsten och ta tillbaka mig, snälla?"

Ni har precis fått läsa mitt -åhjagälskardigsåmycketingenannanfårhadig- sms till Rob, jag dumpade ju honom för bara några dagar sen och ångrar det lite.. Han sa tyvärr nej men tycker att vi ska vara vänner, och idag är han min nya BFF!

stina

victoria's secret


Sitter och kollar igenom deras bikinis och sovkläder, men sånna saker
kan man ju bara glömma egentligen..

stina

UPTOWN GIRLS

uptown_girls.jpg uptown girls image by LindseyHelen123
Älskar filmen, älskar Dakota Fanning. Ska snart gå och fixa
popcorn, det är verkligen min drog just nu, haha.
Imorrn ska jag till banken och polisen för att fixa pass, id
och bankkort, skulle ha fått det när jag fyllde 13 men tja,
jag orkade aldrig fixa. Ha det bra!

stina

haha mamma..

Jag vet inte vad det är med henne, haha.. När jag ringer henne:

Mamma; Yoooyooyoooo
Stina; Hahahaha, vafan ?
Mamma; Bättre än ditt hallå iaf..

stina

VILL HA!

Koko dalton l/s cardiganCarrie lace bolero
Båda är från Vero Moda och jag är kär, fast mina pengar är slut efter Å festen men får väl tigga lite..

stina

Alive, but i'm barely breathing.

Har jag förändrats?..
frida

finns ingen bättre


♥ Jag vet vem jag är när jag är hos dig, ingen kan få mig att må lika bra som du.


03.04

Nu taggar jag till sängen efter en helt okej dag! Ska nog läsa lite, eller äta för är så hungrig...
Ah, fast ne, fast, vi får se! /f

Watch me burn.

Usch, jag som lovade mej själv att jag skulle gå upp skapligt för att hinna med massa, men som vanligt slutar det med att jag går upp runt halv två, haha. Gå och lägga sig tidigt skulle man också igår, men det gick ju åt helvete pga lite saker.. fan. Aja, får se hur det blir nu. Ikväll blir det väl Å-festen med samma personer, + stina? :) Tror det blir så iallafall! Funderar på att hoppa in i duschen även fast jag duschade klockan tre inatt, men det är så sjukt varmt ute, jag dör! /f


duschen nästa!

Uppdateringen är sämst just nu, har ingen blogglust egentligen.. Ska snart pallra mig in i duschen och bli fräsch, fast har ingen aning om hur det kommer bli ikväll.

- Frida ?
- Moa ?
- Kvicksund ?


Känns lite surt att åka till Kvicksund när alla kommer va i stan, men tja, jag saknar det stället! Vi får se hur det blir, Frida skulle ringa senare tror jag.

stina

lyckat ? inte precis..

Moa har förstört sin pappas spotify, måste kännas bra för henne.
Snart ska vi väl tagga till åfesten, have a good time!


stina

18:30


Fixad och klar, så nu drar jag vidare till Moa, hejdå!

stina

Something about you.

Nu hoppar jag in i duschen, sen tar jag bussen till Christoffer och är där ett tag. Sen cyklar vi antagligen ner till stan och träffar Alice, Lucas och några av hans kompisar. Ska försöka att tvinga upp Christoffer i nån karusell, men det lär väl gå åt helvete, haha.
överlever inte utan dej.
frida

vampires suck


Helt klart inte värd att se, såg den på internet och den va verkligen
dålig! Undrar hur många som kommer slösa 100 kronor på den där
asså, tycker lite synd om dom. Rekomenderar att se den på
internet ist.

stina

forever


Sitter med ansikts mask och dunkar musik samtidigt som jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen, men tycker den ligger för långt bort, så sitter nog här ett tag till. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, får väl ringa Moa sen och se vad hon ska ha så vi inte tar samma..

stina

Å FESTEN

Blev inga bilder, tyvärr, men det va sjukt bra! Träffade massa folk och så, fast mina 200 tog slut, kommer inte ens ihåg varför, haha..
Ikväll drar jag dit igen, med Moe.



stina

it's better with you

Frida och jag håller på och fixar oss, vi kommer va så hiimla snygga, haha. Nej, vi kommer väl se ut ungefär som vanligt. Tror Frida ska ta med kameran till stan också, hoppas det. Nu sitter jag och torkar Fridas shorts med en hårtork, haha, hon är sjuk..
stina

hungrig...

Sitter hos Frida just nu och är hungrig som vanligt, haha. Kom hit vid halv åtta efter en hemsk morgon, försov mig så fick lov att ta bussen från stan med blött hår, inte så lyckat..
Vid sju ikväll drar vi till stan med Anna och Becky, sover här inatt iaf.


stina

like you care

Just keep on working it up!  Det tar sig :)
frida

making me insane.

Mysimys dag. Alice kom och hämta mig på moppen sen åkte vi till tågstationen för att hämta hennes kille som kom med tåget. Fikade lite med dom, sen följde dom med mej till Christoffer som hade spelat painball, haha fyfan.. aja. Imorrn blir det Å-festen med massa roligt folk. Precis som Stina skrev så kommer hon hit runt sju imorrn för att slippa ta bussen som går ungefär två gånger om dagen, den lilla parveln bor långt ute på landet.. Jag lär väl somna om på direkten sen får väl hon hitta på vad hon vill, hon lär ju nalla min data så hon upptaderar säkert också. Undrar om jag ska lägga upp någe mer ikväll.. Så mycket jag vill skriva, men får inte ner det på datan liksom. Är riktigt fotosugen också, men hatar min kamera för tillfället, precis som stina vill jag ha ett nytt objektiv! Bara att vänta till julafton, för aldrig att mina pengar kommer räcka just nu. /f

just turn around


Nej nu går jag och lägger mig, ska upp klockan halv sex imorrn. Åker till Frida, sover lite och sen drar vi vidare mot stan med Anna och Becky. Alltså blir det dålig uppdatering, men ska försöka uppdatera innan jag åker och hemma hos Frido. Ha det bra!

stina

fridoo

Gud, vet ni vad jag kom på ? Det är Å festen imorrn, hihi. Fast tydligen är den bara tre dagar i år, lite små synd. Imorrn ska jag iaf gå med Frida och på fredag med Moe <-- och kanske Linda.
Nu ligger jag iaf och kollar på film, eller nån som går på tv, kollar inte så jätte mycket.

stina

bra filmer ?


Har nyss kollat klart på Valentine's Day, den va rätt bra faktiskt.
Trodde den skulle vara bättre, men den va ändå okej. Tror jag
är inne i en sån där period när man kollar på film hela tiden, så,
är det någon som har några bra filmtips ? :)

stina

foto tävling


"Var med och tävla om ett Soft Focus-filter i valfri storlek från Tvspelsweb.se hos Nilma.se! Tävlingen avslutas den 18/8 kl. 18.00."

Brukar försöka undvika tävlingar, känns som att man aldrig vinner, haha. Men det där filtret skulle behövas!

stina


photos


Gud, min insperation är helt borta, trött på kameran, trött på objektivet, trött på att vänta på att mamma ska beställa ett nytt. Åhhh, jag behöver det där objektivet, Canon 50mm/1,8 ||..
Har nyss tagit en kall dusch, så himla skönt efter en timmes promenad i solen, sa jag inte att jag förde otur med mig ? Jo, nu är det iaf bevisat, det är inte skönt att gå i solen i en timme..

stina

one in a million


Allt är från Nelly och får gärna hamna i min garderob! Fast, lär inte få beställa hem något av de för mamma..
Tror jag ska gå och byta om och ta min långa promenad nu, känns så behövligt, kameran följer nog med, så blir lite bilder sen, om dom blir bra.

stina

är det inte självklart ?

Jo, jag för otur med mig.. Det kan vara hur fint vänder som hellst, tills jag har varit ute i 10 minuter. Jaja, fick iaf 10 minuters soltid tills den gick i moln. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, funderar faktiskt på att gå en låång promenad, typ runt mälby och ängsholmen.


bjuder på en lite små skabbig bild, haha.

stina

Just keep on falling down.

Det är så jävla tråkigt väder nu, knappt någon sol alls! Igår var det inte alls kul, det var inte bara på landet hos Stina som det åskade, här ute i Hällby med, har nog aldrig regnat så mycket som det gjorde , och vilka smällar som kom! Jag som hatar åska blev såklart livrädd hehe.. Men efter regnet kom såklart kameran fram!

frida

!!

Trött, arg, besviken, ledsen, bara några ord som beskriver mitt humör just nu. Så godnatt, jag uppdaterar mer imorron.

stina

LOOKBOOK

Älskar att kolla igenom den sidan, man får en otrolig insperation! Den här tjejen är 17 år och kommer från LA, hon har en otroligt härlig stil.


stina

GRATTIS BÄSTA LINDA!

Sov ju hos Moa inatt, haha helt jävla sjukt.. Idag gick vi iaf upp vid åtta och vid kvart i nio gick vi till Björktorp och mötte upp Linda som va så gullig som ville va med oss på sin födelsedag, jätte söt! Vi tog bussen hem till mig och höll tummarna för att det skulle bli toppen väder, men blir det de ? Självklart inte, men vi hade rätt kul ändå.












Vet att uppdateringen har varit otroligt dålig, varken jag eller Frida har uppdaterat något idag. Men mitt internet va helt dött från igår, ja, det här är rätt tillfälle att tycka synd om mig.

stina

Take me for what i've got.

Förlåt för dålig upptadering! Nu blir det sängen och kolla Harry Potter & den flammande bägaren.
Careface, vet.
frida

PMS

Är hemma hos Moee, slaggar här inatt, jag och mitt hemska pms. Tycker lite småå synd om Moa, det är ju trots allt hon som får lida av det. Förlåt (a)
Vi sitter iaf och har väldiga diskutioner om Greys, tja, man kan säga att hon är en hemsk människa.



stina


USCH!

Vet ni ? Jag tror det åskar här ute, mitt på landet.. Och jag gillar inte åska, eller jo ibland, men absolut inte nu. Min tv försvann och msn funkar inte, plus att jag är rädd och hemma själv, inte okej.

stina

Dream on.

Nu stänger jag av datan o går och lägger mig, ögonlocken blir snart omöjliga att hålla uppe. Imorrn, eller ah, idag ska vi fira min bror som fyller 17 år. Grattis på han! Funderar på om jag verkligen orkar läsa lite Harry Potter innan jag somnar, men det är högst tveksamt! Sleep Tight!
frida

VILL HA!

Ja, jag härmar Moe lite, men hon gillar mig ändå!


stina

breathe (2 am) - anna nalick




stina

b&j



Ni fattar nog vad jag ska göra, hihi.

stina

sista minuten..?


Algarve, Portugals kust. Ja tack! Jag och Moe funderar på om vi ska åka, imorrn,
498 kr. Åhh, det får mig att längta till Thailand, för långt kvar..

stina

never say never


Vaknade klockan två (?!), haha ja, inte ens jag brukar sova så länge.. Sen drog jag och mamma till Marie och Johan som har byggt hus, så himla snyggt. Funderar på att sno det, typ lasta upp det på världens största lastbil eller nått liknande. Annars har jag inte gjort något, har varit en riktig slöa dag!

stina

over and over.

"In memories of life are you the perfect memorie. A perfect glimt of light in life's dark and bittersweet moments. Just let it flow, and when you make it to the top, you'll know how damn perfect you are."
frida

Leighton Meester

så otroligt fin, det är sjukt!
frida

stinas life in clothes

Ny kategori, här kommer alla mina inlägg som handlar om kläder hamna.

Jag, precis som många andra tjejer, drömmer om att nån gång ha ett perfekt bröllop där jag ska ha den alldeles perfekta klänningen. Vit, stor och ja, lite over the top helt enkelt.

B035

stina

fuckkkkkkkkkkkk


Ser ni ?! Moa skadade mig totally, fick en riktigt allvarlig skada på min armbåge.. Jag skulle hoppa och när jag är i luften knuffar Moa mig ? Det va nästan så att jag fick åka till sjukhuset, det va såååå nära. Tyck synd om mig, för det gör jag..

ps. vill ni läsa hela historia? Den finns hos moee ---> http://moaestberg.blogg.se
stina

moe bada!

Från bryggan, helt otroligt, haha! Hon har egentligen en fånig liteen fantasi fobi för att bada där hon inte bottnar. Vi kom iaf nyss tillbaka från bryggan, bara råkade hälla saft över hela henne så massa getingar jagade henne, riktigt kul!


stina

hos moee

sitter hemma hos big m, kom hit vid sju. Skit kul.. Snart ska vi till Fridas Klippotek och slinga håret, kommer förmodligen färga tillbaka det, men ja, måste ju ändå pröva!



stina

sova? jag tror nog det.


Vi vet att vi är rätt knäppa, men det är coolt. Blev inga bra bilder, så ni får hålla ut med headern ett litet tag till. Är så jävla trött, ska nog sova snart. Sov ju bara högst två timmar inatt och imorrn ska jag upp tidigt, ska till Moee vid sju. Tjaa, det kan bli kul..
Nu har jag en mobil också, fick tillbaka min gamla Samsung av anna, den får väl duga. Pusssss

stina

back from gbg!

Kom hem igår. har varit sjukt trött så har inte haft orken att upptadera! Dagen spenderades iallafall med Stina. Vi fotograferade lite till en ny header som väl möjligtvis kommer om ett tag. Beror på hur bra bilderna blev, just nu bryr jag mig inte så mycket med tanke på hur mycket jag har tröttnat på den gamla! Vi har inte riktigt bestämt oss hur den ska se ut, olika smakar har vi iallafall. Vi får pröva oss fram helt enkelt :). Nu ska jag nog smaska i mig lite glass. Imorrn blir det träffa Christoffer, och det lär ju bli kul! Saknar Alice också grymt, men tiden tar vi lätt tillbaka när hon kommer hem! hih.
saknar dej plutten
frida

helvete

Mår piss, helvete också.. Magknip och mår illa, och så får vi ju inte glömma huvudvärken. Hoppas det blir bättre, ska ju träffa Frida. Åhhh, vill bara dö just nu, jävla mage........

stina

23:19


Nu sitter jag, som alla andra vardagskvällar klockan elva, och tittar på Sex and the City. Sjukt bra, hihi. Imorron drar jag till min efterlängtade Frida, vi ska fixa bilder till en ny header, vi är nog ganska trötta på den vi har nu. Har fortfarande ont i huvudet och är lite smått irriterad, är väl därför uppdateringen läggs åt sidan lite.

stina

godmorgon!

Eller tjaa, jag och Irma vaknade för ca en timma sen. Idag ska vi nog bara ta det lugnt och kolla på olika filmer.

stina

sååå himla cool


Sitter i Irmas otroliigt tuffa 3D glasögon och känner mig allmänt cool, lite mer än jag brukar alltså.

Stina: Vad är det här? *Plockar fram glasögonen*
Irma: 3D glasögon.
Stina: ÅH, VA COOLT! *Sätter på mig dom* Gör något så jag får se hur det blir!
Irma: Stina.... Man måste va på bion för att de ska funka.

Blev rätt besviken faktiskt, plus, vad hände med dom gamla? Dom där med rött på ena sidan och blått på andra? Saknar dom, mycket finare!

stina

drar till the big city...

...för att träffa Irma, och sen drar vi vidare till henne. Har lite stressigt nu, men uppdaterar nog hos henne.

stina

bästevän

Drar till Irma idag vid ett eller två, fårse hur det blir. Sover där iaf, ska bli så sjukt skönt att träffa henne igen och bara snacka. Vi ska kolla på Twilight också, hihi. Nej nu ska jag kolla på Greys medans mitt hår torkar, haha, ha de bra!
 

stina


GÖTEBORG!

Nu sticker jag iväg till Göteborg vilket innebär ingen uppdatering på 3 dagar. Om jag inte nallar brors mobil såklart, men det vet vi ju alla att det kommer att gå åt helvete. När man kommer hem får man träffa Anna, stort PLUS på det! Längtar inte efter bilresan dit, men det kommer tillägnas musik och sova, haha. Smsa vafan:)
frida

Vi ses snart gumman!

BESVIKEN


Siris valpar, visst va dom söta? Saknar dom, faktiskt..
Sämst dag och jag är fortfarande på sämst humör, tänkte bara uppdatera lite. Hejdå.

stina

RSS 2.0